24 Ocak 2008 Perşembe

6 dişli melek:)

Atike Hanım'ın dişleri iyice çıktı artık.. Ağzımızın içinde altı dişimiz arz-ı endam etmekte.. Altta 2, üstte dört tane var.. İyice yerini belli etmiş dişlerimizi saymıyoruz.. 9. ayında bu kadar diş çıkaran var mıdır bilmiyorum? Benim kızım herşeyde önden önden gitmek istiyor...
Bu acelesinin neden olduğunu anlamakta zorlanıyorum annesi olarak:)

Gelelim doktor haberlerimize.. İdrar örneğimizi almayı maalesef başaramadık.. Bu kadar hareketli bir bebek annesi olmanın zorlukları işte... Doktorumuza bugün tekrar gittik, kan sonucumuzu alarak.. Sadece bu işimizi görmez mi acaba doktor bey dedik:) Ateşimiz de geçti çok şükür.. Doktorumuz da kan sonucunun normal olduğunu, ateşin düşmesinin de iyiye işaret olduğunu söyeyerek idrar testinden vazgeçti.. Şimdilik iyiyiz (şükürler olsun) Mızmızlığımız var hala ama eskisi kadar değil.. Gece uykularımız hala bozuk. Haftanın yarısında yedide evden çıkan annesine hiç acımıyor:)
Miniğimiz ayakta geçiridiği dakikaları iyice profesyonelleştirdi.. Artık yana doğru yürümenin yanında araştırma-karıştırma işlerini de yapıyor.. Ve odaları gezip inceliyor.. Önceden görmediği şeylerde ise daha uzun incelemeler yapıyor..
Genelde anneciğin çantası da ilk karıştırılanlar arasında oluyor.. İnceliyor.. İnceliyor.. İnceliyor... Eviriyori çeviriyor elinde.. Çantaları sevecek galiba kızım:)

Ne kadar oyuncağı olursa olsun çocuklar garip garip oyuncaklar edinebiliyorlar kendilerine.. Gülse Birsel "Gag"da şöyle demişti: "Çocuklara en pahalı, en güzel oyuncakları alırsınız ama o bir poşeti kafasına geçirerek eğlenir ve bir de boğulma tehlikesi atlatır" ... Bizimki de kaşığını oyuncak yaptı.. Dişlerini kaşımak baş sebebimiz.....

Beşiğimiz oyun parkı denilen cinsten.. Bunu almakla çok iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum. En güzel özelliği çok hafif olması ve her yere rahatlıkla taşınabilmesi..... Gözümüzün önünde olmayınca ağladığından beşik de zaman zaman odaları gezebiliyor.... Bu kare de salonumuzdan..



Hiç yorum yok: